Institutionen för kulturantropologi och etnologi

Universitetslektor i kulturantropologi

2016-03-28

Institutionen för kulturantropologi och etnologi söker en universitetslektor i kulturantropologi. Sista ansökningsdag är den 23 april 2016 och tillträde sker tidigast den 1 september 2016.

Institutionen befinner sig just nu i ett expansivt skede, och vårt mål är att befästa institutionens internationella ställning som en bred och dynamisk forsknings- och undervisningsmiljö som täcker många olika geografiska områden såväl som tematiska och teoretiska inriktningar. Vi söker nu en kvalificerad lektor i kulturantropologi som förstärkning för både undervisning och forskning. Särskilt meriterande är en forskningsprofil som breddar den kompetens som redan finns på institutionen, genom regional eller tematisk forskningsinriktning som idag inte täcks av institutionens fast anställda forsknings- och lärarkår.

För mer information om tjänsten och för att söka den, se annons på universitetets sida för lediga jobb: http://uu.se/jobb/detaljsida/?positionId=96839